Vés al contingut

Inauguració de l’espai per fer deures i la nova sala de jocs a la Llar la Mola

Des de fa uns mesos, a la Llar la Mola, centre de menors ubicat a Sabadell, alguns joves s’han ofert a ajudar altres joves estrangers a aprendre les llengües autòctones.

Per establir aquesta ajuda, a la llar, s’ofereix l’espai i els materials necessaris per a un aprenentatge correcte conjunt, enfortint vincles i la cohesió entre els joves.

També es promou espais de lectura pels adolescents, ja que cada cop hi dediquen menys temps a llegir o interactuar amb llibres i és la tecnologia o els dispositius mòbils el que més interessa en aquesta franja d’edat.

A més, una vegada en el mes, van els joves juntament amb els educadors a la biblioteca per a poder triar qualsevol llibre que els agradi per a així llegir-lo en el centre, fomentant així l’aprenentatge del llenguatge a través de la lectura.

Un altre canvi que s’ha fet a la Llar la Mola, és obrir un nou espai on els usuaris poden gaudir d’una estona d’oci. Aquest espai és una sala de jocs, on amb la bona acció d’un veí del barri, poden tenir una taula de billar i una taula d’air hoquei.

Així doncs, la Mola ja té un espai didàctic i un altre de lúdic

Altres notícies